Dokumentasjon:

Vi tar dokumentasjon på alvor

I SMIAA forstår vi verdien av klar og nøyaktig dokumentasjon. Vårt mål er å sikre at hver kunde mottar den mest oversiktlige og omfattende dokumentasjonen som mulig, slik at vi til enhver tid leverer best mulig på alle ledd. 

Hvorfor gjøre det vanskelig?

Tilpasset din prosess

Vår tilnærming til dokumentasjon er skreddersydd. Vi setter opp dokumentasjon basert på den spesifikke prosessen delene skal igjennom. Dette garanterer at dokumentasjonen er relevant, lettforståelig og nøyaktig tilpasset ditt behov.

Nevnte vi at vi måles på kvalitet?

Kompetente operatører

Det stanser ikke ved prosjektlederne. Alle våre operatører må også gjennomføre måleprøver for å bekrefte sin målekunnskap. Dette betyr at hver person i vårt team er utrustet med den nødvendige kunnskapen for å sikre kvalitet.

Less is more

Vi gjør det enkelt

Med vår metode blir det enklere for kundene å gå gjennom dokumentasjonen. Spar tid og unngå forvirring med vår strømlinjeformede og kundesentrerte tilnærming.

Frank Thoresen Smiaa

Du har sikkert mange spørsmål. Vi har kanskje ikke alle svar, men vi lover at vi ihvertfall gjør så godt vi kan for å hjelpe deg i mål - og vi gir oss ikke før kunden er 100% fornøyd!