Maskinering:

Fra avanserte, komplekse deler til mindre kompliserte komponenter

Uansett om du trenger avanserte, komplekse deler eller mindre kompliserte komponenter, er SMIAA AS din pålitelige partner. Med dyp ekspertise og topp moderne utstyr står vi klare til å levere kvalitetsprodukter til alle dine prosjekter.

Kun det beste er godt nok

Avansert teknologi,
enkel i bruk

I SMIAA setter vi vår lit til GibbsCam, et ledende CAM-system. Det kombinerer kraftige CNC programmeringsfunksjoner med brukervennlighet, sikrer at våre kunder alltid får det beste fra begge verdener.

Her har vi multitalent!

Allsidige og fleksible operatører

Vår styrke ligger i våre dyktige ansatte. Hver operatør hos SMIAA er fleksibel og dyktig nok til å operere alle våre maskiner. Ikke bare øker dette effektiviteten, men gir oss også muligheten til å kjøre to maskiner samtidig, og sikrer at prosjektene dine blir ferdige i tide.

Vi fikser det meste!

Tjenester på tvers av industrier

SMIAA er ikke bare begrenset til én sektor. Vi leverer produkter til et bredt spekter av industrier, inkludert samferdsel, maritim, olje, havbruk, og mange flere. Uansett hva ditt industrielle behov er, kan vi hjelpe.

Frank Thoresen Smiaa

Du har sikkert mange spørsmål. Vi har kanskje ikke alle svar, men vi lover at vi ihvertfall gjør så godt vi kan for å hjelpe deg i mål - og vi gir oss ikke før kunden er 100% fornøyd!