Først, se for deg at du bærer på en idé…

Så, rett der borte, se for deg ideen fiks ferdig realisert. Og i midten, altså midt mellom idè og ferdig produkt, hva ser du der?

Du ser et knippe solide fagfolk…

I all beskjedenhet: trivelige, kompetente og engasjerte, med veldig mange års erfaring tilsammen, stolte av en maskinpark som kan få til å produsere nesten hva det skulle være. Det er ikke noe problem, ser du; det kan lages. Vi har rigget oss godt for morgendagens utfordringer. Sånn er vi.

Som ung bedrift er vi veldig ivrige, sultne og fremoverlente

Men hele roen har vi hatt med oss siden 80-tallet…

Vi deler kunnskap med hverandre

– Og vi deler kunnskap med kunder. Vi er opptatt av at våre kunder skal opparbeide enda flere konkurransefortrinn, nettopp ved å samarbeide med oss. 

Vi er ydmyke

Men ikke redd for å vise litt muskler. Vi har god produksjons­kapasitet og kostnadseffektiv maskinpark. Optimaliserte driftsrutiner sørger for at maskinene kan gi alt de har. Akkurat det har maskinene til felles med oss som jobber i Smiaa.

Vi har ståkontrol på detaljene

Smiaa leverer produkter og tjenester basert på sikre, optimale teknologiske produksjons­metoder innenfor mekanisk produksjon og maskinering. Presisjon og kvalitet er to  sider av samme sak, og sluttkontroll er en viktig etappe bygget inn i vår prosess.

Vi inviterer

Vil du prate om et prosjekt? Har du spørsmål om produksjon eller våre maskiner? Tørst på litt kaffi? Velkommen til oss for en uforpliktende og uformell prat! 

Produksjon:

Moderne Maskinpark

Topp moderne maskiner fra merker som Doosan og Kasto som gir mange muligheter innen all type produksjon.

Vår kultur:

Presisjon & Kvalitet

Det ligger i vår kultur å være presise i vårt arbeid, og gi en kvalitet å være stolt av. SMIAA er kanskje en ung bedrift, men erfaring har vi massevis av...

Referanser:

Rask produksjon

Enkeltobjekter eller tusener på tusener til samferdsel, maritim, olje eller havbruk. Ta en kikk på våre referanser.