Kontakt SMIAA AS

Vi leverer produkter til samferdsel, maritim, olje, havbruk – eller hvilken som helst annen industri. Kontakt oss for å høre hvordan vi kan hjelp deg.

Klikk på bildet/kartet eller her for å åpne i Google Maps.

Kontakt informasjon

Adresse

TANGEN 13
4072 RANDABERG

Følg oss på sosiale medier

Frode Thoresen

ARBEIDENDE STYREFORMANN
+47 913 93 913
fthoresen@smiaa.no 

LinkedIn

Frode Thoresen har vært med på mye. Og stelt i stand en del greier gjennom årenes løp, paralelt med den rivende utviklingen som ellers har funnet sted i regionen. I 1980 etablerte han Gefro Oilfield Services AS og solgte det videre i 2016 som North Well Gefro AS. Han har 35 års erfaring som daglig leder, medeier, gründer, styremedlem i tillegg til andre verv.

Thoresen er faglært maskinmekaniker, har teknisk fagskole med kontinuerlig videreutdanning innen Bedriftleder-skolen (NKI), kursing innen Lean og HMS samt erfaring med markedsføring og styrearbeid

Are Sander Meling

PROSJEKTLEDER
+47 400 41 765
meling@smiaa.no 

LinkedIn

Are Sander Meling kan anvendes til mye. Hos SMIAA er han vel anvendt som prosjektleder. Ikke nok med det: Han har også ansvar for å holde styr på alle oss andre (personal), for å skaffe ting (innkjøp) og at alt går rett for seg (logistikk).

Meling har forøvrig artium i almennfag, 2 år med diverse fag på HIS, en rekke nyttige sertifikater og 14 år som warehouse formann hos MRC Global Norway AS på CV´en.

Frank Thoresen

ADMINISTRERENDE DIREKTØR
+47 957 42 548
thoresen@smiaa.no 

LinkedIn

Frank Thoresen smiler mye. Han er sjef i SMIAA og er oftest den man får snakke med på telefonen.

Før han ble sjef, gjorde Thoresen mye av det samme som Meling; produksjonsledelse, personalansvar, logistikk og planlegging, hele 10 år med det. Pluss 12 år som CNC-operatør. Han har også fagbrev som CNC-operatør og mange sertifikater og ledelseskurs.

Produksjon:

Moderne Maskinpark

Topp moderne maskiner fra merker som Doosan og Kasto som gir mange muligheter innen all type produksjon.

Vår kultur:

Presisjon & Kvalitet

Det ligger i vår kultur å være presise i vårt arbeid, og gi en kvalitet å være stolt av. SMIAA er kanskje en ung bedrift, men erfaring har vi massevis av...

Referanser:

Rask produksjon

Enkeltobjekter eller tusener på tusener til samferdsel, maritim, olje eller havbruk. Ta en kikk på våre referanser.