Vi leverer detalj­perfeksjonisme

Med andre ord: produkter og tjenester basert på sikre, optimale teknologiske produksjonsmetoder innenfor mekanisk produksjon og maskinering.

Moderne maskinpark

Skal ikke nekte for at vi synes det er ganske stas med splitter nye maskiner. For våre kunder betyr det rett og slett at vi har sabla god gjennomføringsevne og stålkontroll på detaljene.

Vi er tilsnakkendes

Vi ønsker å være generøse og hjelpe våre kunder til å forme bestillingen optimalt. Utover det, har vi har lagt opp til god stemning, hyggelig lunsj og kaffi, paddeflat internstruktur og høflig omgangs-form på bruket.

Som ung bedrift er vi veldig ivrige, sultne og fremoverlente

Men hele roen har vi hatt med oss siden 80-tallet…

Det går unna!

Alt som tradisjonelt er tungrodd og omstendelig i denne bransjen, har vi skrellet vekk. Vi har dermed mulighet til å snu oss fort rundt og sette fart fordi vi er dynamiske med kort vei til beslutninger. Det betyr rask produksjon og liten ventetid.

Vi er nøye på det

Enkelte av oss (les: Thoresen) har vært i bransjen siden 1980-tallet, og hans forretningsidé er like enkel som den er tidløs: God kvalitet til rett pris til avtalt tid, en kombo som er lett å like. Og  vår erfaring er presisjon og omsorg for detaljer en god måte å sikre kvalitet.

Produksjon:

Moderne Maskinpark

Topp moderne maskiner fra merker som Doosan og Kasto som gir mange muligheter innen all type produksjon.

Vår kultur:

Presisjon & Kvalitet

Det ligger i vår kultur å være presise i vårt arbeid, og gi en kvalitet å være stolt av. SMIAA er kanskje en ung bedrift, men erfaring har vi massevis av...

Referanser:

Rask produksjon

Enkeltobjekter eller tusener på tusener til samferdsel, maritim, olje eller havbruk. Ta en kikk på våre referanser.