Om SMIAA:

Vi leverer detalj­perfeksjonisme

Med andre ord: produkter og tjenester basert på sikre, optimale teknologiske produksjonsmetoder innenfor mekanisk produksjon og maskinering.

Produksjon:

Moderne maskinpark

Skal ikke nekte for at vi synes det er ganske stas med splitter nye maskiner. For våre kunder betyr det rett og slett at vi har sabla god gjennomføringsevne og stålkontroll på detaljene.

Hva skiller oss ut?

Vi er tilsnakkendes

Vi ønsker å være generøse og hjelpe våre kunder til å forme bestillingen optimalt. Utover det, har vi har lagt opp til god stemning, hyggelig lunsj og kaffi, paddeflat internstruktur og høflig omgangs-form på bruket.

Som ung bedrift er vi veldig ivrige, sultne og fremoverlente

Men hele roen har vi hatt med oss siden 80-tallet…

Det går unna

Alt som tradisjonelt er tungrodd og omstendelig i denne bransjen, har vi skrellet vekk. Vi har dermed mulighet til å snu oss fort rundt og sette fart fordi vi er dynamiske med kort vei til beslutninger. Det betyr rask produksjon og liten ventetid.

Vi er nøye på det

Enkelte av oss (les: Thoresen) har vært i bransjen siden 1980-tallet, og hans forretningsidé er like enkel som den er tidløs: God kvalitet til rett pris til avtalt tid, en kombo som er lett å like. Og  vår erfaring er presisjon og omsorg for detaljer en god måte å sikre kvalitet.

Frank Thoresen Smiaa

Du har sikkert mange spørsmål. Vi har kanskje ikke alle svar, men vi lover at vi ihvertfall gjør så godt vi kan for å hjelpe deg i mål - og vi gir oss ikke før kunden er 100% fornøyd!