Fra A-Å:

Våre prosjektledere følger delen fra A til Å!

Våre prosjektledere går utover det vanlige. Fra det øyeblikket du sender en forespørsel til den endelige leveringen, sikrer våre eksperter at hver detalj er tatt hånd om. Vi følger delen fra A-Å, gjennom hele prosessen for å sikre at kunden er 100% fornøyd! En av de største fordelene med vår tilnærming er at du alltid vet hvem du skal snakke med. Din prosjektleder er din faste kontaktperson, noe som gjør kommunikasjonen enkel og problemfri.

Vi prater «folkelig»!

Fra forespørsel til tilbud

Når du kommer til oss med en forespørsel, blir den raskt tildelt en av våre dyktige prosjektledere. De vil nøye utarbeide et tilbud som best svarer til dine behov. Og best av alt – vi prater på en måte som du forstår, og vi er nokså enkle å ha med å gjøre mener vi selv. 

Prosjektlederne har falkeblikk!

Konsistent oppfølging og overvåking

Etter at et tilbud er sendt og en ordre er plassert, sørger samme prosjektleder for å overvåke prosessen nøye. Fra produksjon til kvalitetssikring, sikrer vi at resultatene lever opp til dine forventninger.

Til de siste detaljer…

Nøye kvalitetskontroll

Når produktet ditt er ferdig maskinert, går prosjektlederen vår igjen inn for å overvåke kvalitetskontroll. Med deres trente øye sikres kvalitet, før produktet går videre til pakking, dokumentasjon og sending.

Frank Thoresen Smiaa

Du har sikkert mange spørsmål. Vi har kanskje ikke alle svar, men vi lover at vi ihvertfall gjør så godt vi kan for å hjelpe deg i mål - og vi gir oss ikke før kunden er 100% fornøyd!