Kvalitetskontroll:

Når det kommer til kvalitetskontroll er vi unike.

I en verden av standarder, setter SMIAA seg selv fremst i kvalitetskontroll. Vår unikhet ligger i vår grundighet og dedikasjon til presisjon. Hos SMIAA gir vi oss ikke før kunden er 100% fornøyd, og vi forsterker vår kompetanse, arbeidsplass og konkurranse-dyktighet ved å ha de riktige sertifiseringene som viser at vi mener alvor.

Vi måles på kvalitet

Kvalifiserte prosjektledere

Hver av våre prosjektledere, som er QC-ansvarlig for sine prosjekter, går gjennom en dyptgående måleprøve. Dette sikrer at de er fullt verifisert som QC-personell, og klare til å overvåke prosjekter med den høyeste standarden.

Nevnte vi at vi måles på kvalitet?

Kompetente operatører

Det stanser ikke ved prosjektlederne. Alle våre operatører må også gjennomføre måleprøver for å bekrefte sin målekunnskap. Dette betyr at hver person i vårt team er utrustet med den nødvendige kunnskapen for å sikre kvalitet.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet

Kvalitet i hvert eneste ledd

Med denne tette kontrollen garanterer SMIAA at kvaliteten ivaretas i hvert eneste ledd. Fra begynnelse til slutt, er ditt prosjekt i de mest kvalifiserte hender.

Utstyret spiller en rolle…

Moderne måleutstyr og teknikker

Vår forpliktelse til kvalitet går utover bare vårt team. Vi er også utrustet med moderne måleutstyr og er alltid oppdatert med de nyeste målemetodene for å sikre nøyaktighet.

Frank Thoresen Smiaa

Du har sikkert mange spørsmål. Vi har kanskje ikke alle svar, men vi lover at vi ihvertfall gjør så godt vi kan for å hjelpe deg i mål - og vi gir oss ikke før kunden er 100% fornøyd!